fbpx

Review Leida van Vliet

Even voorstellen,

Ik ben Leida van Vliet, 62 jaar en ben bij Healthclub Sportiv terecht gekomen door een flyer in de brievenbus. Ik sportte eerst bij een andere sportclub maar had het er niet meer zo naar mijn zin. Dus ik dacht; laat ik eens bij Healtclub Sportiv een kijkje nemen!

Het ontvangst was zeer vriendelijk en de uitleg duidelijk. Het aanbod van apparaten is heel divers. Door een operatie aan mijn knie in 2012 had ik veel problemen en belandde in een scootmobiel. Ik had veel pijn en liep heel slecht. Bij mijn vorige fysiotherapeut boekte ik geen vooruitgang en ben er mee gestopt. Ik kwam in contact met Pieter, medisch- en personal trainer, en zijn we aan de slag gegaan om mijn mobiliteit en conditie te verbeteren.

Na een week of vier kwam er verbetering in. Het lopen werd wat beter en de pijn minder en ook ging mijn conditie vooruit. In Oktober 2013 heb ik weer een nieuwe prothese gekregen. Mede door de inzet van fysiotherapeut Wouter de Graaff en mijn doorzettingsvermogen gaat het stukken beter en ben ik weer mobiel!

Ik doe weer mee met Move It gegeven door Ron en Walk Your Talk door Pieter. Daarbij ben ik ook nog eens 13 kilo afgevallen in een jaar tijd! Omdat ik het erg gezellig vind bij Healthclub Sportiv houd ik het nu al ruim een jaar vol en dat is een unicum voor mij. Maar ik ben nog lang niet van plan te stoppen!

Dus mensen, als jullie nog twijfelen, ga het eens proberen bij Healthclub Sportiv, u krijgt vast geen spijt.