fbpx

Review Cor Bode

Inmiddels ben ik al bijna 3 jaar lid. Ik ben hier gekomen omdat de sportschool waar ik 3 jaar geleden sportte onverwacht sloot. Ik heb een tijdje gezocht naar een andere sportschool en uiteindelijk kwam ik via internet op de website van Healthclub Sportiv terecht. Ik ben samen met mijn vrouw geweest voor een rondleiding en heb mij direct ingeschreven.

De moderne apparatuur sprak me erg aan en ik vind het nog steeds erg makkelijk dat bijna alles op je Club ID staat; je gebruikt hem bij binnenkomst, je trainingsschema staat erop, het koffieapparaat werkt erop en de zonnebank . Ik ben nu 80 en het gaat er mij om dat ik in beweging blijf. Elke drie maanden wordt er een nieuw trainingsschema voor me gemaakt door een van de fitnesscoaches. Zo krijg ik elke keer andere oefeningen en blijf ik het leuk vinden.

Na elke training vind ik het gezellig om een appel te eten en een kopje koffie te drinken in de lounge. Dat je gebruik kan maken van de sauna en zonnebank is ook super! Het hoogtepunt is dat onlangs 1000 euro aan boodschappen heb gewonnen omdat ik een nieuw lid heb aangebracht tijdens een actie! Ik blijf voorlopig nog bij Healthclub Sportiv sporten!