fbpx

Review Tijana Patteri

Voordat ik bij Healthclub Sportiv terecht kwam sportte ik twee jaar, zonder enig resultaat, bij een andere sportschool. Ik ging vaak sporten, maar boekte absoluut geen vooruitgang. Er was geen persoonlijke begeleiding en van voedings- en trainingsschema’s wist ik niks af.Vorig jaar december drong het eindelijk tot me door dat dit niet langer zo door kon blijven gaan. Inmiddels had ik een gewicht met drie cijfers bereikt en ook mijn gezondheid ging er zichtbaar op achteruit. Iets waar je als 20-jarige niet op zit te wachten.

Als nieuw lid van Sportiv werd ik vanaf dag één ‘hard’ aangepakt en kreeg ik, om te beginnen, een persoonlijk trainingsschema. Ook werd mij de vraag gesteld wat ik wilde bereiken. Terwijl ik er zelf stiekem niet meer in geloofde zei ik: “Afvallen!”. Dat zou volgens hun geregeld worden, ook al had ik er zelf een hard hoofd in. Het enige wat ik moest doen was me netjes aan mijn schema houden en op mijn eten letten. Een echte uitdaging voor me, want ik hou nou eenmaal van lekker eten!

In het begin duurde het even voordat ik op gang kwam, maar door het vriendelijke en vakbekwame personeel, de vele groepslessen en het feit dat er heel veel verschillende sportattributen beschikbaar zijn zorgde ervoor dat ik steeds vaker een bezoekje bracht aan Healthclub Sportiv.

Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik 20 kilo kwijt. Niet alleen mijn gewicht is afgenomen, maar ook ben ik fitter geworden en heb ik veel meer energie. Daarnaast ben ik met behulp van de voedingsschema’s van Body Support gezonder en bewuster gaan eten.

Ik ben er nog niet, maar ik stel steeds weer nieuwe doelen. Op die manier zorg ik dat ik gemotiveerd blijf en resultaat blijf zien. Wel moet je veel geduld en doorzettingsvermogen hebben en dat valt zeker niet altijd mee!

Inmiddels ben ik bijna elke dag in de sportschool te vinden. Mijn plek om te trainen, ontspannen en met vrienden te babbelen. De keus om bij Sportiv te trainen heeft dus letterlijk mijn hele leven veranderd  en ze zijn nog lang niet van me af!