fbpx

Review Taco Jonker

Kent u dat gevoel: je broek gaat wat strak zitten, je hemd lijkt gekrompen in de was, mensen die je zeggen dat ze wel kunnen zien dat je een goed leven lijdt?

Ik had daar allemaal excuses voor, mijn leeftijd, mijn drukke baan met veel zakenlunches of diners (zeker ook het goede leven).

Na enkele overtuigende gesprekken met Pieter, waarin hij aangaf dat er op een eenvoudige manier iets aan te doen is, heb ik voor 5 keer een personal trainer in de arm genomen, daarbij kreeg ik per week een menu toegestuurd “waar ik mij gewoon aan moest houden” was de boodschap.

Nadat ik het menu doorgenomen had, had ik er weinig geloof in dat ik met dit menu zou afvallen: 3 volledige maaltijden met 3 tussendoortjes!

Ik geloof dat ik in mijn hele leven niet zoveel dagelijks heb gegeten!

Pieter overtuigde mij ervan dat het “vuurtje moest blijven branden”, dus om de 2 a 3 uur een maaltijd of tussendoortje.

Goed de eerste training, eerst op de weegschaal, en dat was schrikken…..107,6 kilo met een lengte van 188 cm…. veel te veel, extra motivatie dus om stevig te trainen, een vol uur lang onder begeleiding van Pieter, met de afspraak dat ik 2 trainingen in die week zelf voor mijn rekening zou nemen.

De 2e week op de weegschaal ; 1,6 kilo afgevallen in 1 week!! niet te geloven!

Na 5 weken 5 kilo afgevallen. dat motiveerde mij om nog 5 keer bij te boeken, de kerstperiode zat hierbij in, maar een mooi feestmenu gekregen, waar zelfs mijn hele gezin bij dit feestmenu graag mee-at tijdens de feestdagen.

Goed, nu zijn we bijne 3 maanden verder, meer dan 9 kilo lichter, en een mooie tijd gehad, vooral tijdens de pittige trainingen…

Pieter bedankt!

Met een Sportiv groet, Taco Jonker.