fbpx

Review Ton van Wisse

Ik zat eerst bij een sportschool in Gouda die meer gericht was op fysio. Maar omdat er beperkte tijden waren wanneer je kon sporten en deze mij niet meer uitkwamen, ben ik op zoek gegaan naar een andere sportschool. Ik besloot om tijdens een open dag langs te gaan bij Sportiv. Dit is inmiddels alweer ruim 5 jaar geleden!

Toen ik mij aanmeldde bij Sportiv had ik niet als doel afvallen, maar ook soepel blijven en mijn conditie te verbeteren. Samen met fitnesscoach Pieter zijn we gaan kijken wat er bij mij past en heeft hij hiervoor een aangepast trainingsschema gemaakt. Op dit moment doe ik nog steeds fitness en ik heb daarnaast Hatha Yoga ontdekt wat mij helpt om ook op een wat latere leeftijd soepel te blijven. Een tijdje geleden werd ik helaas ziek maar omdat ik in goede conditie verkeerde, was mijn herstel sneller dan artsen hadden gedacht. Daarom vind ik het belangrijk om fit te blijven.

De reden dat ik het al 5 jaar volhoud bij HC Sportiv is niet alleen omdat ik fit blijven belangrijk vind, maar het is hier ook erg gezellig en er is aardig personeel dat altijd tijd maakt voor een praatje.