fbpx

Mylogenics

Mylogenics

Wat houdt Mylogenics in?

Het doel van Mylogenics is het verminderen van de pijnklachten en het optimaliseren van:

  • Bewegingsbereik
  • Kracht
  • Stabiliteit
  • Coördinatie

Met speciale technieken  kunnen we verklevingen snel opsporen en verhelpen. Mylogenics bestaat uit 3 stappen: Stap 1 is “activation”, hierbij worden de spieren getest of ze de fucntie leveren die ze zouden moeten leveren. Stap 2 is “release, hierbij wordt gekeken of er eventuele spierverklevingen zijn dien beweginen beperken. In de laatste stap, “rehab”, gaan we actief aan de slag om te kijken welke oefeningen er geschikt zijn om er voor te zorgen dat klachten verdwijnen en niet meer terugkomen.

Meer weten of een afspraak maken? Team Healthlcub Sportiv helpt je graag! Je kan altijd een van onze medewerkers aanpreken, bellen naar 0180-330650 of een mail sturen naar info@healthclubsportiv.nl

Een ervaring van een van onze leden, Ton van Wissen;

“Ik had veel last van mijn lies en kon niet alle oefeningen meer meedoen men onder andere de Yoga lessen. Pieter heeft mij geholpen met een Mylogenics behandeling en ik kan gelukkig weer alles meedoen! Nooit gedacht dat de pijn in mijn lies ergens anders vandaan kon komen, maar ik ben blij dat het heeft geholpen”.