fbpx

Yogini

Ginie geeft sinds 2000 bij diverse yogastudio’s en sportscholen yogalessen en workshops, over balans in je leven, yoga en techniek en het belang van een goede ademhaling.

Met ingang van 1 januari ’20, zijn de Hatha yogalessen bij HC Sportiv volledig zelfstandig binnen de Healthclub. Dit is een unieke vorm van samenwerken. De voordelen en faciliteiten van Healthclub Sportiv bieden een persoonlijke benadering en aandacht. Dit vind je o.a. ook terug bij de yogalessen met Yogini. Yogini in de persoon van Ginie Renon. Ginie is gediplomeerd yogadocent en heeft de 4-jarige yogadocenten opleiding gevolgd bij de oudste yogaschool van Nederland, de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte. Zij heeft diverse specialisaties gevolgd voor adem, de yogacoach opleiding gevolg bij Raafwerk te Vught, Mindfulness en Meditatietechnieken en is een zeer ervaren en gewaardeerde yogadocent.

Op dit moment worden de lessen door 3 vaste docenten gegeven met ieder hun eigen vaste les. In totaal worden er per week 6 lessen aangeboden. Op korte termijn wordt het aanbod uitgebreid met een 4e docent en een les op vrijdagavond. Iedere laatste zondag van de maand bieden wij een workshop aan van 2 uur, met iedere maand een ander onderwerp.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ginie, via telefoonnummer 0622272222 of via e-mail adres ginie.renon@me.com