fbpx

Lesrooster Buiten

Gelukkig!! Na een lange tijd gesloten te zijn geweest hebben we toestemming van de gemeente gekregen om, net als in de eerste lockdown, buiten op de parkeerplaats trainingen te mogen verzorgen. Op dinsdag 6 april zal er een grote tent worden opgebouwd en vanaf woensdag 7 april zullen we operationeel zijn. We hebben deze keer weer een (les)rooster opgesteld met hierin de momenten wanneer je kan komen trainen of een les kan volgen.

Tijdsblokken en groepslessen kunnen vanaf heden gereserveerd worden via de Mylogifit app bij lessen, hetzelfde als voorheen. Let op dat “buiten” geselecteerd is om de lessen te kunnen zien. Vrije trainingsblokken zijn 60 minuten, hetzelfde geldt voor de groepslessen. Trainingsblokken en groepslessen kunnen max. 3 dagen van tevoren worden gereserveerd, dit omdat het rooster onderhevig is aan verandering.

Let op! De online live lessen komen vanaf woensdag 7 april te vervallen.

Om het rooster te zien klik dan hier of kijk in de app.