Review Farah Ameziane

Review Farah Ameziane

Review 05/14/2014

Al 1,5 jaar sport ik met veel plezier bij Healthclub Sportiv. Het idee van een plaatselijke, gezellige sportschool is hier prima uitgevoerd. Bij Healthclub Sportiv geen massa-sport-hol, maar een kleine en persoonlijke sportschool waar je perfecte begeleiding op maat kunt verwachten. De attente en vriendelijke medewerkers kennen je al gauw genoeg bij naam, en zullen terloops even informeren hoe het staat met je vorderingen. Vaak zijn zij op de hoogte van je persoonlijke doelen, en houden (in de achtergrond) een oogje op je progressie. 
 
Ik train sinds enkele maanden een aantal dagen per week met Dennis, en vanaf dag 1 wist ik dat als iemand het voor elkaar kan krijgen om mij in shape te krijgen, hij het is. Zijn trainingsmethoden zijn geweldig leuk om te doen en uiterst effectief. Na elke training ga je met een geweldig voldaan en goed gevoel naar huis. Dennis als persoon is een relaxte, positieve, motiverende, wijze man die van aanpakken weet. Soms vermoed ik dat hij er stiekem van geniet dat ik pijn lijd, en doet hij er nog een schepje boven op. Ik kan er niet dankbaarder voor zijn. De beste investering die ik ooit gedaan heb is me trainen met deze geweldige trainer. Thanks!

De tip van de trainer

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160330-DSC_0504-1

  De tip van Arlindo

  "Er bestaan geen fouten, alleen leermomenten".

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160330-DSC_0522-2

  De tip van Pieter

  Overtuiging geeft kracht. Mensen die geloven dat ze het kunnen, bereiken vaak ook goede resultaten.

 • Marcel

  De tip van Marcel

  Ons energieniveau, onze motivatie en levenskwaliteit worden bepaald door de balans tussen fysieke, mentale en sociale/emotionele elementen in ons leven.

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160326-DSC_8967-1

  De tip van Ron

  Gebruik de weegschaal niet te vaak om overgewicht en gewichtsverlies te bepalen, weeg je maximaal 1 keer per week.