Coach

Ali Al-Khashan

Hulp nodig? Ali zal je verder helpen!

Over Ali Al-Khashan

Goeiedag,

Mijn naam is Ali Al-Khashan. ik ben geboren in Basra, Irak en in 2009 ben ik verhuisd naar Nederland. Mijn passies zijn fitnesse en kooivechten. Ik train 12x in de week om zo het maximale uit mezelf te halen, maar daarnaast ben ik een echte levensgenieter. Ik hou van ontspannen en uit eten. Plezier is leuk maar uitdagingen en doelen behalen vind ik leuker’

Ook ben ik actief in de vechtsport waaronder Kickboksen, Braziliaan BJJ en MMA. Zo probeer ik mijn ervaring en voorbereiding in het MMA toe te passen in mijn groepslessen waaronder de Move it. Explosiviteit is mijn manier en visie van trainen. Op die manier probeer ik het maximale uit sporters te halen voor gewichtscontrole, spierversterking en uithoudingsvermogen. Voor mijn gevoel heb ik wat bereikt als iemand door mijn hulp en advies stappen vooruit boekt en zijn/haar doelen behaalt. Ik ben momenteel bezig om mijn Fit vak B te behalen om als Personal Trainer aan de slag te gaan en zo sporters te helpen fit of fitter te worden. Ik ben leergierig en werk er dagelijks aan om wat nieuws te leren en mezelf te blijven ontwikkelen.

Ik vind het leuk om met diverse mensen met verschillende doelen te werken en te trainen. Mijn interesses gaan verder dan het vechtsport. Trainen en begeleiden van mensen met andere doelstellingen of een ander visie is voor mij een uitdaging, en zo ben ik met de fitness opleiding begonnen. 

Ik ben heel open en vind het tof als ik tips en tops krijg van mensen. Dus mocht er iets zijn, dan hoor ik het graag! En anders zien we elkaar gauw bij Sportiv.

Maak kennis met het team van Healthclub Sportiv. Zij staan graag voor u klaar.​

Ons team

Define Your Personal Training Goals

Ontdek onze 30 verschillende groepslessen. Maak nu gratis kennis!