Coach

Esmay van Vianen

Aanmoediging nodig? Esmay zal je motiveren!

Over Esmay van Vianen

Wie ben ik?

Mijn naam is Esmay van Vianen. Geboren in Capelle maar toen al snel verhuist naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Mijn interesses liggen van af kleins af aan al bij sporten. Zo kon ik nooit stil zitten en wilde ik altijd bezig zijn.

Wat is mijn achtergrond?

Als klein meisje heb ik altijd fanatiek geturnd en gedanst tot mijn dertiende jaar. Toen zocht ik een andere uitdaging en begon ik met paardrijden wat ik ook meerdere jaren heb gedaan. In 2014 begon ik met de opleiding sport en bewegen in Rotterdam. In mijn tweede leerjaar (2015) koos ik de sector fitness en zo kwam ik terecht bij Healthclub Sportiv. Zo had ik niet tot weinig ervaring nog maar wilde ik het beste eruit halen. Na drie jaar stage te hebben gelopen bij Healthclub Sportiv ben ik niet meer weg te slaan! Inmiddels ben ik nu fanatiek bezig met Crossfit en hoop ik hiermee nog doelen te behalen.

Leuk om te weten!

In september 2018 start ik met de opleiding fysiotherapie. Zo hoop ik dit verder te kunnen combineren samen met de fitness en nog wat extra’s te kunnen doen voor de klanten wanneer ze last hebben van blessures.

Verder ben ik erg fanatiek met Crossfit en train ik 5-6x per week!

 

Activiteiten moeten leuk zijn, wil je deze een leven lang volhouden. Wat vind jij leuk?

Wat zijn mijn specialiteiten?

Door mijn ervaringen en de Crossfit heb ik al veel geleerd. Effectief trainen in een z’n kort mogelijke tijd vind ik erg belangrijk een training hoeft geen uren te duren. Zo vind ik het belangrijk om het hoogst haalbare uit een training te halen en daarbij de doelen van de klanten te halen.

Opleidingen:

Fitvak A

Fitvak B personaltraining – heden

Leefstijlcoach

Bodypump

Maak kennis met het team van Healthclub Sportiv. Zij staan graag voor u klaar.​

Ons team

Define Your Personal Training Goals

Ontdek onze 30 verschillende groepslessen. Maak nu gratis kennis!