FeelGoodClub Healthclub Sportiv - Fitness

Fitness

Je persoonlijke doelstelling behalen? Bij Healthclub Sportiv zit je op de juiste plek. Je sport onder deskundige en persoonlijke begeleiding en traint op goede en gebruiksvriendelijke trainingsapparatuur. Je kunt kiezen uit vele sportmogelijkheden die bij jou passen. Uiteraard ontbreekt het niet aan een gezellige en professionele sfeer!

Stel jouw eigen lidmaatschap samen
Wil je alleen fitnessen? Geen probleem! Wil je het lidmaatschap uitbreiden? Kies dan de aanvulling die bij jou past. De aanvullende opties zijn per 4 weken aan te passen. Bij HealthClub Sportiv betaal je alleen voor de faciliteiten die je ook echt gebruikt. Klik hier voor de mogelijkheden.

Trainingsschema op maat
Na een persoonlijke kennismaking start je met een op maat gemaakt trainingsschema. Samen met jouw persoonlijke fitnesscoach worden alle oefeningen en instellingen van de apparatuur doorgenomen, net zo lang tot deze op een juiste manier worden uitgevoerd. Elke 6 weken krijg je een nieuw trainingsschema en evaluatiemoment, zodat jij je doelstelling behaalt.*

Blijvend een gezonde leefstijl?
Je bent al of wilt al meer gaan bewegen, hiermee ben je al goed bezig! Maar is dat voldoende voor een gezonde leefstijl die écht blijvend is? Want hoe zit het met je voeding en ontspanning? Met de online FeelGoodCheck kom je te weten waar je staat. Zijn er verbeterpunten? Dan bieden onze FeelGoodCoaches jou een life changing kans om samen een blijvend gezonde leefstijl te realiseren met het FeelGoodCoach traject.

Inhoud SportivCoach traject

 • Eén op één coachingsgespreken
 • Gratis app die je nieuwe leefstijl bijhoudt
 • Online advies en tips

Sporten met 100% tevredenheidsgarantie
Start nú met sporten bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel. In jouw eerste 4 weken niet tevreden? Dan kun je binnen de eerste 4 weken opzeggen.
 

Meteen starten?
Wil jij ook starten met een 100% tevredenheidsgarantie bij Healthclub Sportiv? Meld je dan hieronder aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een persoonlijke kennismaking. 

CONTACT

Ik wil graag meer informatie

De tip van de trainer

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160330-DSC_0504-1

  De tip van Arlindo

  "Er bestaan geen fouten, alleen leermomenten".

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160326-DSC_8967-1

  De tip van Ron

  Gebruik de weegschaal niet te vaak om overgewicht en gewichtsverlies te bepalen, weeg je maximaal 1 keer per week.

 • Marcel

  De tip van Marcel

  Ons energieniveau, onze motivatie en levenskwaliteit worden bepaald door de balans tussen fysieke, mentale en sociale/emotionele elementen in ons leven.

 • 072dpi - WEB 1280xH - 20160330-DSC_0522-2

  De tip van Pieter

  Overtuiging geeft kracht. Mensen die geloven dat ze het kunnen, bereiken vaak ook goede resultaten.