BoxingBag

BoxingBag bij healthclub sportiv

BoxingBag training is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. Vandaar dat wij BoxingBag introduceren, zodat u de intensiviteit van een training kan ervaren.

Er is geen fysieke contact, maar er worden tijdens de 60 minuten, die de les duurt, na een goede warming-up, diverse trap- en stootcombinaties op de bokszak uitgevoerd. Iedereen die zijn conditie wil verbeteren of juist wil behouden kiest voor deze veelzijdige en uitdagende training bij uitstek. Een goede, methodisch opgebouwde training geeft de beste lichamelijke conditie.

Tot aan de zomer gaan wij samen met Maarten Blansjaar en Martijn Sterk die de boxingbag les gaan geven, een proefperiode inplannen om te kijken of het een lesvorm is waarnaar jullie op zoek zijn. En gaan wij deze uitdagende les bij genoeg animo in het bestaande lesrooster opnemen. De lestijden die wij tijdens deze periode inplannen, zijn:

 

Het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vergroot de kracht en bevordert de werking van hart, longen en bloedsomloop. Het is fysiek uitdagend en mentaal stimulerend, je zult er echt verslaafd aan raken. Iedereen die een paar bokshandschoenen aantrekt, krijgt een glimlach op zijn gezicht! Dus ben je op zoek naar een uitdagende training, dan is boxingbag zeker een aanrader

BoxingBag is…

  • Laagdrempelig en op elk niveau in te stappen
  • Boksen zonder fysiek contact
  • Stoer
  • Community
  • FUN!

Kenmerken

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!

Ontdek onze 30 verschillende groepslessen. Maak nu gratis kennis!