E-Gym

 

Fit & Vitaal in 30 minuten met de revolutionaire eGym-Cirkel!

De nieuwste innovatie op gebied van effectief trainen

Ga voor de meest effectieve manier van het verbeteren van je spierkwaliteit door 2 a 3 keer per week 30 minuten eGym te doen. Je gaat verbaast staan van het resultaat in een paar weken, dit is de meest effectieve spiertraining die je ooit hebt gedaan.

Ervaar eGym zelf en boek een proeftraining!

Je kunt bij Healthclub Sportiv kennismaken met de eGym-Cirkel. Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een proeftraining. Een proeftraining is €15,- en wordt verrekend met je lidmaatschap als je lid wordt.

  • Geen tijd om te sporten? Binnen 30 minuten de meest effectieve training en resultaat, dat kan met eGym.
  • Wil je afvallen en met trainen je vetstofwisseling verhogen? Spiertraining zorgt voor een structurele verhoging van het metabolisme, waardoor het resultaat een meer duurzaam karakter krijgt en het risico op terugvallen in het jo-jo effect sterk vermindert.
  • Behaal je tot nu toe weinig resultaat? Met de afwisselende trainingsmethoden en het unieke reverse weerstand systeem is met eGym resultaat gegarandeerd!
  • Moeite met toestelinstellingen? De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen, je zitpositie en trainingsgewicht voor je in, deze worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
  • Fitnessen saai? Niet met eGym: je traint maximaal 1 minuut per toestel. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Bovendien zorgt het touchdisplay voor de juiste focus & afleiding: die 30 minuten zijn voorbij voordat je er erg in hebt!
  • Geen inzage in je progressie? Met eGym heb je altijd & overal inzage in je trainingsresultaat. De toestellen geven direct feedback en bovendien heb je je eigen online eGym account kun je gebruik maken van de gratis eGym Fitness App!
  • Optimaal resultaat! Je metabolisme verhoogd, je wordt sterker, minder gewricht en rug klachten, je functioneert beter in het dagelijkse leven zoals traplopen en tillen en je spierkwaliteit verbeterd gewoonweg optimaal!
Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking