Fitness

 

Fitness bij healthclub sportiv

Je persoonlijke doelstelling behalen? 

Bij Healthclub Sportiv zit je op de juiste plek. Je sport onder deskundige en persoonlijke begeleiding en traint op goede en gebruiksvriendelijke trainingsapparatuur. Je kunt kiezen uit vele sportmogelijkheden. Uiteraard ontbreekt het niet aan een gezellige en professionele sfeer!

Kies het abonnement dat bij jou past
Wil je alleen fitnessen? Geen probleem! Of wil je gebruik maken van ons zeer gevarieerde totaal aanbod, kies dan voor een Premium abonnement. 

Trainingsschema op maat
Na een persoonlijke kennismaking start je met een op maat gemaakt trainingsschema. Samen met jouw persoonlijke fitnesscoach worden alle oefeningen en instellingen van de apparatuur doorgenomen, net zo lang tot deze op een juiste manier worden uitgevoerd. Elke 8 weken krijg je een nieuw trainingsschema en evaluatiemoment, zodat jij je doelstelling behaalt.*

Blijvend een gezonde leefstijl?
Je bent al of wilt al meer gaan bewegen, hiermee ben je al goed bezig! Maar is dat voldoende voor een gezonde leefstijl die écht blijvend is? Want hoe zit het met je voeding en ontspanning? Met de Healthclub Sportiv Check kom je te weten waar je staat. Zijn er verbeterpunten? Dan bieden onze Sportiv Coaches jou een life changing kans om samen een blijvend gezonde leefstijl te realiseren met het Sportiv Coach traject.

  • Eén op één coachingsgesprekken en training
  • Maatwerk programma
  • Gratis Lidmaatschap leefstijlclub

Sporten met 100% tevredenheidsgarantie

Start nú met sporten bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel. In jouw eerste 4 weken niet tevreden? Dan kun je binnen de eerste 4 weken opzeggen.

Meteen starten?
Wil jij ook starten met een 100% tevredenheidsgarantie bij Healthclub Sportiv? Meld je dan hieronder aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een persoonlijke kennismaking. 

Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking