Wij houden je op de hoogte

Nieuws

 

Matcha thee


Matcha thee
MATCHA THEE EXTRACT

Vrijwel iedereen is wel bekend met de gezonde aspecten van groene thee ten opzichte van de diverse zwarte thee soorten, met eventuele smaakjes.

De voordelen van Matcha Thee Extract zijn echter nog vele malen groter dan die van de gemiddelde groene thee, aangezien Matcha Thee Extract wordt gemaakt van het gehele theeblad. Na het oogsten worden de bladeren licht gestoomd en vervolgens in zijn geheel vermalen tot een heel fijn poeder. Hierdoor blijven alle werkzame bestanddelen bewaard, in de hoogst mogelijke concentratie.

Iedere dag gooien wij bij het maken van een kopje thee dus veel waardevolle antioxidanten en mineralen weg. Tijdens het zetten van een kopje thee komt namelijk slechts een fractie van de waardevolle stoffen uit de groene thee vrij in het water. Het merendeel van de antioxidanten blijft ‘gevangen’ in de thee bladeren.

DE VOORDELEN VAN MATCHA THEE

Om de volledige voordelen van groene thee te kunnen ervaren moet het gehele blad worden gebruikt. Het volledige blad bevat nl. het volledige arsenaal aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren welke niet te evenaren is met de welbekende groene thee.

Eén glas Matcha Thee Extract staat kwa ‘voedingswaarde’ en hoeveelheid antistoffen gelijk aan zeker 10 glazen traditionele groene thee. Matcha Thee Extract verbetert uw algehele welzijn.

EEN EXCLUSIEVE GROENE THEE UIT JAPAN

Matcha thee is een exclusieve groene thee uit Japan en vormt een natuurlijke bron van antioxidanten die de lichaamscellen helpen beschermen tegen vrije radicalen. Een bekend effect van Fundamentals™ Matcha thee is de stimulerende werking op het concentratievermogen. Veel mensen ervaren dan ook direct een verkwikkende ‘boost’ bij het drinken van een kopje Matcha thee.

10 GLAZEN GROENE THEE

Het meest bijzondere aspect van de Matcha thee is dat het wordt gemaakt van het volledige theeblad. Hierdoor gaan er geen kostbare voedingsstoffen verloren.De hoge dosering vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren in Matcha thee is geenszins vergelijkbaar met andere thee-extracten. De hoeveelheid antioxidanten en andere waardevolle stoffen in één glas Matcha thee komt overeen met maar liefst 10 glazen traditionele groene thee!

ANTOXIDANTEN IN MATCHA THEE

Meer dan 60% van de in Matcha thee aanwezige catechinen bestaat uit EGCG.De stof EGCG is het belangrijkste bestanddeel in groene thee. EGCG is een catechine met een sterke antioxidantwerking. Bij Matcha thee worden de verse theebladeren licht gestoomd en vervolgens vermalen tot een fijn poeder. Dit voorkomt dat de catechinen oxideren.

MATCHA THEE TOEPASSINGEN
  • Bevat een hoge dosering antioxidanten; inclusief het krachtige EGCG
  • Bevat van nature antioxidanten die helpen om de lichaamscellen te beschermen
  • Bevordert het concentratievermogen
  • Helpt om op gewicht te blijven
  • Ondersteunt de vetstofwisseling
  • Goed voor de cholesterolspiegel
  • Goed voor hart en bloedvaten

 

Matcha thee is verkrijgbaar bij Healthclub Sportiv! Vraag ernaar bij de receptie.Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking