Together we can make you feel good!

Over ons

Healthclub Sportiv is dé sportschool in Nieuwerkerk a/d IJssel
waar sporten met plezier en resultaat garantie voorop staan!

Healthlcub Sportiv is meer dan alleen maar een sportschool in Nieuwerkerk aan den IJssel.  Met een basisabonnement van € 10,25 per week, kunt u onbeperkt sporten of een Premium abonnement en zeer veel begeleidings-mogelijkheden.

Ook om te ontspannen biedt de club volop mogelijkheden. In de gezellige horeca is het goed vertoeven na alle inspanning(en). Bovendien kan ieder lid gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten zoals onze Finse sauna en Infrarood sauna!

Healthclub Sportiv onderscheidt zich in:

Realiseer samen met Healthclub Sportiv jouw doelstellingen!

Speciale Begeleiding

3Created with Sketch.

Personal training

HeartCreated with Sketch.

Gewichts
consulent

HealthclubSportiv - Sportschool Zuiderplas

Fysiotherapie

Een goede gezondheid draait voor een belangrijk deel om het maken van de juiste keuzes. Want een derde tot de helft(!) van alle ziektes wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl: roken, teveel alcohol, te weinig bewegen, verkeerde voeding. Door te kiezen voor een gezonde leefstijl kun je een hoop narigheid buiten de deur houden!

HealthclubSportiv - Sportschool Zuiderplas

onze Horeca

In onze sfeervolle horeca kunt u voor of na het sporten lekker bijkomen. Geniet zorgeloos van een lekkere kop koffie of van een heerlijke groente- of fruitsmoothie bij onze open haard.

Heeft u na het sporten trek? Dan kunt u een keuze maken uit één van onze gerechten van de kaart: Kies een “Yoghurt Sportiv” of geniet van een heerlijke “Tosti Sportiv” met kipfilet, 30+ kaas, pesto en zongedroogde tomaatjes! 

Kom snel kijken wat wij nog meer op onze kaart hebben staan!

Graag tot snel bij Healthclub Sportiv!

Betalen is in onze horeca zeer eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om het saldo op uw Club ID op te waarderen via PIN of u kunt een bedrag storten via de Healthclub Sportiv App (iDEAL). Tot slot heeft u de mogelijkheid om het bedrag eenmalig laten afschrijven van uw rekeningnummer.