ons aanbod

Sporten bij healthclub sportiv

Waarom Healthclub Sportiv?
Afvallen, afslanken, sterker of fitter worden? Wat jou doel ook is, Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel helpt jou je persoonlijke doelen te bereiken!

Met begeleiding of zelfstandig
Healthclub Sportiv is een moderne en gezellige sportschool met begeleiding op maat. Er zijn trainingsschema’s op maat beschikbaar. Voor mensen die zelfstandig willen sporten en voor diegene die begeleiding kunnen gebruiken. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met FysioMotiv, ook manuele- en sportfysio therapie en een voedingsdeskundige en voedings- gewichtsconsulent voor het meest optimale resultaat.

Groepslessen
Naast individueel sporten kun je ook meedoen aan de groepslessen bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel. Je traint in groepsverband onder de enthousiaste begeleiding van een instructeur op muziek. Groepsfitness gaat volgens een vast rooster. Dit is voor veel mensen een stok achter de deur om het sporten vol te houden.

 

Ontspanning
Ook om te ontspannen biedt de club volop mogelijkheden. In de gezellige horeca is het goed vertoeven na alle inspanningen. Bovendien kan ieder lid gratis gebruik maken van de sauna’s!

Sporten zoals jij het wilt
Je kunt je abonnement zelf samenstellen. Met een basis abonnement van € 10,25 per week, kan je onbeperkt sporten en kan je optionele faciliteiten per 4 weken zelf aan of uit zetten zoals bijvoorbeeld het gebruik van de zonnebank en zeer veel begeleidingsmogelijkheden.

Sporten zoals jij het wilt

FACILITEITEN

Let the power of the group move you

Groepslessen

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!

Recensies

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!

Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen