Hatha yoga

 


Hatha yoga bij healthclub sportiv

Er zijn vele vormen van yoga, waaronder Hatha Yoga. Dit is de klassieke en meest bekende vorm van yoga die wij in het westen kennen. Deze yoga omvat o.a. ademhalings- en ontspanningsoefeningen, concentratietechnieken en houdingen.

De Hatha-Yoga oefeningen zijn nooit prestatiegericht waardoor je je lichaam niet zult forceren. Ieder oefent op zijn of haar niveau in een groep waar iedereen gelijkwaardig is. Dus of je nou jong of oud, man of vrouw, stijf of lenig bent, doe eens een proefles yoga!

Kenmerken

Hatha yoga bij healthclub sportiv Er zijn vele vormen van yoga, waaronder Hatha Yoga. Dit is de klassieke en meest bekende vorm van yoga die wij in het westen kennen. Deze yoga omvat o.a. ademhalings- en ontspanningsoefeningen, concentratietechnieken en houdingen. De Hatha-Yoga oefeningen zijn nooit prestatiegericht waardoor je je lichaam niet zult forceren. Ieder oefent op zijn of haar niveau in een groep waar iedereen gelijkwaardig is. Dus of je nou jong of oud, man of vrouw, stijf of lenig bent, doe eens een proefles yoga! Kenmerken Verbetering (spier)uithoudingsvermogen Verbeteren van flexibiliteit Ontspannend
Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking