Health check

 


Health check


Enig idee wat uw algehele conditie is? Of alles klopt met uw hart? Uw stress level? Of uw bloeddruk de juiste waarden heeft? En hoe gezond uw gewicht is? Wees eerlijk; dat weet u niet precies. Maar dat zou u wel moeten weten. Doe daarom de health check.

Het is niet alleen een kwestie van signaleren. Maar ook van adviseren hoe u uw gezondheid (drastisch) kunt verbeteren. De Multiscan duurt ongeveer 1 minuut in combinatie met de uitgebreide uitleg van de body analyse 60 minuten. Maak snel een afspraak! Want van dat uurtje gaat u een leven lang plezier hebben.

De Multiscan is de toekomst in preventieve gezondheidzorg. Het geeft u inzicht in uw bloeddruk, hartconditie, stresslevel (CSI), vetpercentage (BMI), vertebrale, cardio vasculaire score en uw algehele conditie. Deze gezondheidstest kan in een vroeg stadium hart-en gezondheidsrisico’s opsporen en hierop reageren, zodat risico’s kunnen worden verminderd.

Dit nieuwe analyse apparaat analyseert op betrouwbare wijze de toestand van je hart en berekent op een wetenschappelijke en snelle manier de huidige stressfactor. Ook het fitheidniveau kan worden bepaald. De Multiscan doet dat op een gemakkelijk te begrijpen en te interpreteren manier.

Zie ook op onze website het onderwerp Multiscan.

Health check Enig idee wat uw algehele conditie is? Of alles klopt met uw hart? Uw stress level? Of uw bloeddruk de juiste waarden heeft? En hoe gezond uw gewicht is? Wees eerlijk; dat weet u niet precies. Maar dat zou u wel moeten weten. Doe daarom de health check. Het is niet alleen een kwestie van signaleren. Maar ook van adviseren hoe u uw gezondheid (drastisch) kunt verbeteren. De Cardioscan duurt ongeveer 15 minuten in combinatie met de uitgebreide body analyse 30 minuten. Maak snel een afspraak! Want van dat half uurtje gaat u een leven lang plezier hebben. De cardio scan is de toekomst in preventieve gezondheidzorg. Het geeft u inzicht in uw bloeddruk, hartconditie, stresslevel (CSI), vetpercentage (BMI) en uw algehele conditie. Deze gezondheidstest kan in een vroeg stadium hart-en gezonheidsrisico’s opsporen en hierop reageren, zodat risico’s kunnen worden verminderd. Dit nieuwe apparaat analyseert op betrouwbare wijze de toestand van je hart en berekent op een wetenschappelijke en snelle manier de huidige stressfactor. Ook het fitheidniveau kan worden bepaald. De cardioscan doet dat op een gemakkelijk te begrijpen en te interpreteren manier.
Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking