Ontspanning

 


Ontspanning


Kom volledig tot rust…

Naast de uitgebreide sportfaciliteiten die Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel te bieden heeft, is er ook voldoende ruimte voor ontspanning.

Zonnebank
Zonlicht is goed voor de mens. Het is een belangrijke levensvoorwaarde. Te weinig zon is niet goed, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden. We raden iedereen dan ook aan om niet 2 dagen achter elkaar te gaan zonnen. Het gebruik van de zonnebank kun je per 4 weken simpel toevoegen aan je basisabonnement.

Finse Sauna
Er zijn vele voordelen te noemen van het veelvuldige gebruik van een Finse sauna. Het frequente gebruik resulteert in een gladde stralende huid, en een betere bescherming tegen bacteriën. De hitte van de sauna opent de poriën en laat de vieze stoffen die in je lichaam gevangen zitten vrij. Het gebruik van de Finse sauna en de Infrarood sauna is geheel gratis.

Horeca
Uiteraard is er voor of na het sporten ook nog de mogellijkheid om samen of alleen even lekker te ontspannen in onze horeca gelegenheid.

Ontspanning Kom volledig tot rust… Naast de uitgebreide sportfaciliteiten die Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel te bieden heeft, is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Zonnebank Zonlicht is goed voor de mens. Het is een belangrijke levensvoorwaarde. Te weinig zon is niet goed, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden. We raden iedereen dan ook aan om niet 2 dagen achter elkaar te gaan zonnen. Het gebruik van de zonnebank kun je per 4 weken simpel toevoegen aan je basisabonnement. Finse Sauna Er zijn vele voordelen te noemen van het veelvuldige gebruik van een Finse sauna. Het frequente gebruik resulteert in een gladde stralende huid, en een betere bescherming tegen bacteriën. De hitte van de sauna opent de poriën en laat de vieze stoffen die in je lichaam gevangen zitten vrij. Het gebruik van de Finse sauna en de Infrarood sauna is geheel gratis.
Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking