onze referenties

Recensies

 


Review Coby


Gelukkig!!!! Sinds begin juli is het weer mogelijk om Sportiv te bezoeken en de spieren weer eens flink aan het werk te zetten (om de weg te werken aangekomen kilo’s maar niet te noemen….).

Ik stond verbaasd  over alle aanpassingen die zijn gedaan om coronabesmetting zo veel mogelijk te voorkomen.

Er staat als je binnenkomt een reinigingsapparaat voor je handen. En er is een vaste looproute ingesteld om zo veel mogelijk afstand te creëren bij het wisselen van de toestellen etc.

De toestellen staan op 1,5 meter van elkaar en tussen de looptoestellen zijn doorzichtige tussenschotten geplaatst, zodat zweetdruppels en andere uitgehijgde en sproei-gerelateerde nattigheden niet op jou en jouw toestel terecht komen. Ook staan er overal spuitflacons met reinigingsmiddel zodat je na gebruik het toestel kunt schoonpoetsen met een daarvoor bestemd doekje, dat ligt bij binnenkomst voor je klaar.

En voor wat betreft de airco: ook dat is prima geregeld!!

De kleedkamers en doucheruimtes zijn nog niet beschikbaar, dus wel thuis al de sportkleding aan, maar dat vind ik geen probleem. Wel zijn er rekken waar je je sporttas in kwijt kunt.

Al met al hebben de medewerkers van Sportiv alles uit de kast getrokken om iedereen zo veilig mogelijk weer lekker te laten sporten.

Dank jullie wel allemaal!!!!

Sportieve groetjes,

Coby Palstra
TerugLogin

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking