onze referenties

Recensies

 


Review Davey Jansen


Een fijn gevoel .

Ik ben nu 2 jaar lid bij Healthclub Sportiv. Ik heb in deze tijd een hoop resultaten geboekt. Toen ik binnenkwam, woog ik 106 kilo en was ik best onzeker over mijn lichaam en voelde ik me niet fit. Door de gezellige sfeer die in de sportschool hangt was ik graag in de sportschool, in vergelijking met de sportschool waar ik zat. De vorige sportschool waar ik zat voelde ik me niet op mijn gemak waardoor mijn doel om af te vallen moeilijk werd.  Ik kwam bij Sportiv binnen met een warm welkom. De mensen van de balie zijn heel vriendelijk. Altijd als je binnenkomt een welgemeende goedemiddag of goede avond en wanneer je weg gaat, een fijne avond gewenst of een fijne dag. Dat voelde voor mij goed aan. Aan het begin heb ik een schema gekregen voor het sporten, waardoor ik goed wist waar de apparaten voor waren. Een goede duidelijke uitleg over hoe alles werkt. Als ik vragen had, kon ik naar de trainers toe gaan.

Hoe ik was

Na een half jaar vond ik het niet leuk meer om alleen te trainen. Ik was wel al een aantal kilos kwijt geraakt. Ik heb toen de groeplessen uitgeprobeerd en dat beviel me wel. De trainers die groepslessen geven weten goed wat ze doen en letten goed op of je houding goed is. Ik vind het altijd erg leuk om de groepslessen mee te doen het is gezellig en je ben met zijn allen goed bezig.

Later leerde ik de Cross lessen kennen. Ik vind het uitdagend en gezellig omdat je het in een groepsverband doet. Ik ben hiermee gestart in de functionruimte, bij Pieter. Het daagde mij uit om elke keer eigen prestaties te verbeteren en het steunen van elkaar. Toen in februari  CrossFit Nieuwerkerk aan den  IJssel startte, was ik heel enthousiast om meer te kunnen trainen en betere begeleiding te krijgen.  Ook daar hangt altijd een goede sfeer, niemand word buitengesloten en het word steeds meer een hechte groep. Ondanks dat als er nieuwe leden komen voor een proefles, worden ze altijd heel hartelijk door de groep ontvangen.

Ik ben door al het bovenstaande fitter geworden en ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen. In totaal ben ik 27 kg afgevallen waardoor ik nu 79 kg weeg en daar ben ik heel erg tevreden mee.

Daarnaast ben ik 2 maanden geleden gestart met een voedingschema. Ook hiermee word ik goed geholpen met mijn vragen en wordt er een oplossing gezocht als we tegen een probleem aan lopen.

Ik ben heel erg tevreden over het materiaal waar Healthclub Sportiv en CrossFit Nieuwerkerk aan den IJssel over beschikt en de leuke, gezellige mensen die achter de receptie,  in de sportzaal, de CrossFit en Boxing Bag werken.

Voor de juiste resultaten moet je het leuk vinden om te sporten en naar mijn mening ben je bij Sportiv aan het juiste adres.

Hoe ik nu ben
TerugLogin

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking