onze referenties

Recensies

 


Review Jan en Ada


“15 jaar geleden zijn we begonnen met sporten in een fitnessclub in Krimpen aan den Ijssel. Later opende er bij ons aan de overkant van de straat een nieuwe fitnessclub en omdat dit veel dichterbij was, zijn we destijds overgestapt. Toen we in Nieuwerkerk a/d Ijssel kwamen wonen, wilden we het sporten weer snel oppakken.

We hebben bij verschillende clubs gekeken maar Healthclub Sportiv sprak ons het meeste aan door de plezierige, persoonlijke benadering. We hebben nooit spijt gehad van onze keuze, want we hebben nog nooit zo’n prettige sportschool als deze meegemaakt! Die persoonlijke benadering vinden we erg fijn, je wordt herkend en bent geen nummer, er wordt altijd gedag gezegd en er is oprechte interesse.

We doen onder andere de e-Gym cirkel en dit is top, je hoeft niet te wachten en de apparaten stellen zichzelf in als je je bandje er tegenaan houdt. De televisies op de loopbanden zijn ook fijn, dit leidt af en daardoor gaat de tijd lekker snel. In december 2019 is Jan een “Gouwe Ouwe” geworden en kan daarom nu gratis sporten en vindt dit fantastisch, met dit idee kweekt Sportiv ongelooflijk veel goodwill.

Afvallen hoeft niet persé van ons, maar we merken echt dat we meer energie hebben en soepeler zijn. Dit merk je aan simpele dingen, zoals gemakkelijker je veters vast kunnen maken.
Wij vinden Sportiv een gedreven familiebedrijf en dat maakt het verschil!”
TerugLogin

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking