onze referenties

Recensies


Review Marianne


Marianne:

Ik ben een actieve, sportieve 70-jarige vrouw. Sinds kort heb ik lage rugpijn-klachten, vooral bij het lopen en fietsen. Op een zeker moment ging de knie niet meer omhoog om een broek aan te trekken. Ook het ene been over de andere doen ging niet meer.

Ik ben toen maar naar de huisarts gegaan. Uit het ingestelde bloedonderzoek bleken geen afwijkingen. Ook was er geen slijtage aan de heup te vinden.

In de sportschool bedacht ik: Ik ga aan Pieter vragen of hij een paar passende oefeningen heeft. Pieter vertelde mij dat hij Mylogenics bevoegd en bekwaam was, maar hij wilde eerst wat meer zicht krijgen op mijn klachten. De vraag was of hij een onderzoek mocht doen en een behandeling toepassen. Hierin heb ik toegestemd.

De uitslag was dat de spieren zowel rechts als links voelden als “dikke kabels”. Hiervoor werd ik kort behandeld. Na deze behandeling kan ik de knie weer omhoog doen om een broek aan te trekken en kan ik ook mijn ene been weer over de andere slaan!

Nog niet alle problemen zijn nu opgelost, maar ik heb weer vertrouwen in de toekomst en in de behandeling door Pieter. Tenslotte willen we allemaal soepel oud worden.
TerugLogin

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking