Zumba


Zumba bij healthclub sportiv

Het kenmerkende van Zumba is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, gewoon omdat het zo leuk is! Niet voor niks wordt Zumba ook wel ‘exercise in disguise’ genoemd!

Zumba een vorm van fitness, gecombineerd met aerobics die voor iedereen geschikt is. Je werkt vooral aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Hierdoor verbrand je in alle drie de gebieden vet waardoor je snel een mooier gevormd figuur krijgt.

Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. 

Zumba bij healthclub sportiv Het kenmerkende van Zumba is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, gewoon omdat het zo leuk is! Niet voor niks wordt Zumba ook wel ‘exercise in disguise’ genoemd! Zumba een vorm van fitness, gecombineerd met aerobics die voor iedereen geschikt is. Je werkt vooral aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Hierdoor verbrand je in alle drie de gebieden vet waardoor je snel een mooier gevormd figuur krijgt. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen.
Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking